Profilkalender

Profilkalender

En fickkalender, väggkalender, dagbok eller anteckningsbok, vilket passar ert företag bäst? 


Med en profilkalender når ni ut med ert budskap varje dag, året runt.
Här kan ni se ett urval av vårt breda profilkalender sortiment. Kontakta oss för en offert med antal och vilken typ av profilkalender som ni söker.  Minsta upplaga för profilkalender och det övriga sortimentet skiljer sig åt men från 50 stycken. 

 

Profilkalender, anteckningsbok eller Filofax

Hos oss kan ni få en personligt profilerad almanacka, Filofax eller anteckningsbok, som blir en uppskattad affärspresent, en gåva till personalen eller reklam till viktiga målgrupper. Minsta upplaga på profilkalender och det övriga profil sortimentet skiljer sig åt, men från 50 stycken. Det går att göra nästan vad man vill.


Profilkalender, anteckningsbok eller Filofax

 

BESTÄLLNING

 

Skapa din profilkalender med några enkla steg. Välj först vilken inlaga du önskar och sedan vilket omslag som passar er. Sen laddar ni upp er logotype i eps-format och får välja några placerings alternativ, självklart kan vi sätta logotypen precis där ni önskar ha den. Kontakta oss eller skriv i meddelande rutan i kassan så ordnar vi detta. Steg 4 är val av tryck och vi har valt dom allra vanligaste trycken folietryck med 1-färg och blindprägling. Har ni egna önskemål om hur er reklamkalender eller profilkalender ska se ut eller vid större antal kontakta oss så lämnar vi gärna en offert på det. Alla varianter går inte att beställa direkt på kalenderkungen.se utan då lämnar vi gärna en offert på det. Leveranstiden är från 4 veckor beroende på orderingång och vilken typ av profilkalender det är.