-->
  • Fraktfritt vid 600 kr

  • Snabba leveranser

  • Öppetköp 30 dagar

Momsval

Sök

Kalenderkungen.se

Kalenderkungen.se startade 2009 som en testbutik då vi även drev bokhandel. Inte långt efter detta så var Kalenderkungen.se större än bokhandeln. Så bokhandeln såldes och vi satsade helt och hållet på kalenderkungen.se som ökade varje år. Vårt mål har från början varit att vara den kompletta leverantören av kalendrar. Vi tycker att vi har lyckats med detta och hoppas att vi kan erbjuda en kalender för alla. Vår slogan är Kalenderkungen - Allt inom Filofax och kalendrar. Då varumärket Filofax är en stor del av vårt sortiment. Vi har satsat på att erbjuda de allra största varumärkena men även de lite mindre för att kunna vara så kompletta så möjligt inom kalendrar. Vi har under tidens gång även utökat sortimentet med kontorsvaror och framförallt anteckningsböcker. 

En stor varugrupp för oss är lärarkalendrar där skolorna och lärarna har gett oss ett stort förtroende att leverera deras lärarkalendrar. Vi har lärarkalendrar från Burde Förlag och Planeraförlaget. 

Några av våra leverantörer är Burde Förlag, Filofax, Moleskine, Leuchtturm 1917, Concess, Almanacksförlaget och Planeraförlaget.


Vi hoppas du ska hitta en kalender eller anteckningsbok hos oss!

 

Kalenderkungen AB
Sättunagatan 2
582 73 Linköping
Orgnr 556921-7911

 

Tel 013-480 91 30
info@kalenderkungen.se