-->
  • Fraktfritt vid 600 kr

  • Snabba leveranser

  • Öppetköp 30 dagar

Vat selection

Sök

Personlig kalender

Designa din egen kalender

Designa din egen personliga kalender & almanacka

 

Nu finns möjligheten att göra den kalender som du alltid velat ha hos So Typical Me. Inte bara en rolig bild på framsidan, utan här kan du designa hela kalendern själv! Du får framsidan på din personliga kalender helt som du vill, inklusive valfri färg på spiral och gummiband! Även kalenderbladen på insidan kan du anpassa så att de passar dig. Startmånad på kalendern väljer du själv så du kan komma i gång när som helst på året. Klicka på starta här för att göra din egen kalender.

 

startknapp

 

 

Välj bland massor av grundlayouter att anpassa, både för kalender och odaterad anteckningsbok.

 

Skapa en personlig almanacka

Du kan välja vilken månad din personliga almanacka ska starta och almanackan gäller sen 12 månader framöver. Med detta blir man inte bunden till de tidigare säljperioderna som har funnits för kalendrar.

Kalendrarna produceras av So Typical Me, del av Sveriges största kalenderproducent Burde Publishing AB vilket borgar för en hög kvalitet. Här har all kunskap av att designa och sälja väldigt många olika kalendrar samlats i ett smidigt verktyg, där du själv kan välja bland alla dessa olika val för att få en personlig kalender som passar just dig. Massor av olika val av layouter, slutsidor och moduler att kombinera! Tycker du om att träna så kan du ha en träningsruta på kalenderbladen, eller varför inte en ruta för att hålla ordning på dina projekt och mål? Nu har du möjlighet att designa din egen kalender. 


Skapa en personlig lärarkalender

 

Skapa din personliga lärarkalender då du kan välja till alla blanketter som finns i en traditionell lärarkalender men får själva kalendern precis som du vill ha den och somPersonlig kalender passar dig bäst i ditt arbete. Nu kan du göra en egen kalender som passar i ditt arbete. 

 

Personlig anteckningsbok eller personlig kalender

 

Skapa din personliga lärarkalender då du kan välja till alla blanketter som finns i en traditionell lärarkalender men får själva kalendern precis som du vill ha den och passar dig bäst i ditt arbete. 

 

En personlig anteckningsbok är det perfekta komplementet till din personliga kalender! Precis som med kalendern kan du här anpassa varje del av din personliga anteckningsbok med flera olika layouter som bas. Välj bland klassiska alternativ som linjerat, prickat eller rutat, eller varför inte göra din egen personliga receptbok med ”Recept”-layouten? Bara fantasin sätter gränserna! Så börja designa din egen kalender nedan.  

startknapp