-->
  • Fraktfritt vid 600 kr

  • Snabba leveranser

  • Öppetköp 30 dagar

Momsval

Sök

Burde Publishing AB

Burde Förlag

Burde kalender & almanacka

Burde Förlag är Sveriges största kalendertillverkare. Burde strävar efter att skapa ett mervärde till kunderna med sina kalendrar. Burde Förlag är vår huvudleverantör av kalendrar och med detta har vi ett stort utbud av olika kalendrar för att kunna tillfredställa alla olika behov. Burde jobbar hårt med att ta fram nya spännande kalendrar och designer. Burde jobbar med noga utvalda designer varje år.

Skolstartskalendrar

Burde Förlag tar varje år fram nya spännande designer som passar väl in i tiden vad gäller färg och trender. Skolstartskalendrarna från Burde brukar levereras i månadsskiftet april/maj.

Lärarkalendrar

Burde har ett mycket populärt utbud av lärarkalendrar som är utformade i samråd med lärare. Allt för att få lärarkalendern så anpassad som möjligt för läraren. Därav har man tagit fram lärarkalendrar för ämnesläraren, förskoleläraren och många fler. Burde har även sina populära loggböcker.

Årsbundna kalendrar

Burde Förlags största utbud är kalendrar som sträcker sig över ett år (januari-december) vilket även är ganska naturligt. Burde jobbar hårt för att ta fram fler och fler miljövänliga kalendrar och ett steg i detta är att allt fler kalendrar är FSC märkta. Burde Förlag har ett brett utbud av väggkalendrar för både privatpersoner och företag.

Burde Förlag

Burde Förlag producerar mer än 11 miljoner kalendrar varje år och av det drygt 2 miljoner kalendrar i Sverige. Utöver kalendrar har även Burde ett stort kontorssortiment.

 

Burde Förlag