Om oss

Kalenderkungen.se startade våren 2009 och vår målsättning är att erbjuda ett stort sortiment till bra priser och snabba leveranser. Kalenderkungen vänder sig till privatpersoner, företag, organisationer, föreningar och församlingar.


Stort & brett sortiment
Hos oss finner ni kalendrar och almanackor från de stora tillverkarna av kalendrar som Burde Förlag, Almanacksförlaget, Scandecor, Planeraförlaget, Moleskine, Filofax, Concess och Paperstyle. Vi har även pennor från Cross och Pelikan.

Kalenderkungen.se
Kalenderkungen.se har som målsättning att alla ska kunna hitta en kalender eller almanacka som passar just sig. Vi har ett väldigt brett ubud av kalendrar och almanackor, både vad det gäller skolkalendrar som sträcker sig från sommar till sommar eller till så kallande helårskalendrar.


Kalender & Almanacka 2017
Stor sortering av kalender & Almanacka för 2017 som fickkalender, väggkalender, refiller, dagböcker, veckokalender och mycket mera.


Lärarkalender
Vi har även som målsättning att vara det självklara valet till skolor och lärare vad det gäller lärarkalendrar och loggkalendrar.


Profilkalender
Vi kan även erbjuda profilkalendrar, kalendrar där man trycker t ex en logotype eller annat tryck.


Personligkalender
Vi erbjuder en kalender som du kan designa helt och hållet själv. Inte bara fram- och baksida utan även själva kalenderinlagan. Lägg till födelsedagar från Facebook och hämta bilder. Så om du har tröttnat på de vanliga kalendrarna kan du nu skapa din personliga kalender. Skapa din personliga kalender eller anteckningsbok här!


Burde Förlag
Burde Förlag är vår huvudleverantör av kalendrar och almanackor. Burde Förlag har ett stort utbud av alla tänkbara kalendrar, t ex fickkalendrar, väggkalendrar, veckokalendrar och mycket mer. En annan stor leverantör av kalendrar och almanackor är Filofax. Dom producerar systemkalendrar i högsta kvalitet där man kan anpassa kalendern eller almanackan med olika tillbehör för att den ska passa så bra som möjligt. Vi har även anteckningsböcker från t ex Moleskine och Concess/Paperstyle.


Välkommen att hitta din kalender eller almanacka - Kalenderkungen.se


Företagsinformation:
Postadress:
Kalenderkungen AB
Sättunagatan 2
582 73 Linköping

Kontouppgifter
Bankgiro: 100-2138

Telefon:
013-4809130

Organisationsnr: 556921-7911
Juridiskt namn: Kalenderkungen AB