Hem » Kalender 2020 » Veckokalender
Veckokalender

Veckokalender 2020Veckokalender 2020

Med Veckokalender 2020 menar vi kalendrar som har en vecka per uppslag och dom gäller för hela kalenderåret 2020. Vi har många olika veckokalendrar och omslag att välja på. Ni hittar olika veckokalendrar som har plastomslag, konstskinn, skinn och miljökartong. Välj bland  t.ex Weekly konstläder som är en mycket populär kalender eller Stor veckokalender som finns i flera olika utföranden. En veckokalender för både jobb och fritid med en vecka per uppslag. Vi har även flera olika kalendrar med olika teman som Allt om trädgård som är väldigt populär och många fina kalendrar med olika mönster på. En kalender som inte är årsbunden är Balance Log som ska vara ett bra hjälmedel för stresshantering och avslappning.

En stor trend bland kalendrar och almanackor de senaste åren är Doodle kalendrar och Life planners. Där användaren själv skapar en del av innehållet själv, som olika listor och färglägga själv. Den populäraste kalendern heter kort och gott Veckoplanering Doodle. Den finns numer i tre olika varianter och även som väggkalender. Life planners finns i flera olika varianter. 

Veckokalendrarna har en vecka per uppslag men många olika designer och layouter. Det finns almanackor med horisontellt uppslag, vertikalt eller kalender på ena sidan och anteckningar på den andra. Så hitta den kalender som passar er bäst och få ordning på planeringen för både jobbet och det privata

Hitta er favorit hos oss på kalenderkungen.se bland våra veckokalendrar för 2020. Om ni har några frågor om vårt utbud så är det bara höra av er till oss så hjälper vi er att hitta en kalender.

Produkter Laddar...
Årtal:
12 36 72