Loggbok 2022-2023

40670-04 - Planeraförlaget

Loggbok för studeåret 2022-2023

I lager   Leveranstid: 2-5 dagar
129 kr Inkl. moms

Fraktfritt vid 600 kr

Snabba leveranser

Öppetköp 30 dagar

Loggboken är en unik lärobok – den handlar om eleven själv. Här dokumenteras dagliga reflektioner, planering, utvärderingar samt dagboksanteckningar och det blir ett naturligt sätt att utveckla skriftspråket. Dokumentationen löper som en röd tråd genom hela skolgången – elev och lärare kan under hela skoltiden blicka tillbaka och se framstegen. 

Med Loggboken blir det enklare att planera och utvärdera studier. Kalendariet ger ett tidsperspektiv och det underlättar vid uppläggning av studietiden. Loggboken ersätter veckobrev, elevdagbok, och förstärker kommunikationen mellan elev – lärare – förälder och föräldrar kan tydligt följa sina barns utveckling genom skolåren. I dag används Loggboken runt om i landet i låg-, mellan- och högstadier samt gymnasier.

Loggboken sträcker sig från v.30 2022 till v.32 2023

Loggboken är upplagd på samma sätt som tidigare år:

Vartannat uppslag som ett veckokalendarium och vartannat med blanka sidor, vilket ger gott om plats för texter, teckningar, information och bilder.

I början finns en årsplanering som gör terminen överskådlig. Loggboken är bunden med kraftig spiral och omslaget har en transparent skyddande plast. Längst bak finns en världs- och Europakarta i färg, samt två plastfickor.

224 sidor i formatet 17 x 24 cm. Se våra övriga loggböcker här.

Egenskaper

År
Skolåret 2022/2023