Kulpenna Frixion Clicker Set2Go

Kulpenna Frixion Clicker Set2Go 4/Frp

226632 - Emo

FriXion Set2Go är en smart pennhållare som hjälper dig att hålla skrivbordet prydligt.

I lager   Leveranstid: 3-7 dagar
139 kr Inkl. moms

Fraktfritt vid 600 kr

Snabba leveranser

Öppetköp 30 dagar

En av PILOT:s senaste senaste innovationer är en förpackning och hållare i 100% återvunnen plast, designad och tillverkad i Europa av PILOT.

FriXion Set2Go är en smart pennhållare som hjälper dig att hålla skrivbordet prydligt. Hållaren är kompatibel med många av pennorna från FriXion-familjen och kan även slås samman med flera Set2Go-förpackningar. Passar såväl på kontoret som hemma!

Setet innehåller svart, blå, röd och grön Frixion Clicker

Med Pilot FriXion Ball Clicker gelbläckpenna, som har en unik raderingsspets och värmekänsligt bläck, är det lätt att radera och korrigera misstag.

Denna gelpenna använder värmekänsligt bläck, som kan raderas omedelbart med FriXions särskilda raderingsspets på pennslutet. Med FriXion Ball kan du enkelt åtgärda misstag gång på gång utan att pappret blir kladdigt eller går sönder. Dess tunna spets på 0,7 mm är perfekt för uppgifter som kräver exakt precision.

Pennan har en pennkropp med modern design i tattoostil, ett ergonomiskt grepp med räfflor för ett bekvämt grepp samt en kula av hårdmetall. Gelpennan är påfyllningsbar och har en fickklämma för extra bekvämlighet.

 

 

 

SKU:

226632

MPN:

226632

EAN / GTIN:

3131910547938