Filofax Original Pocket Blush utgått

9029607 - Filofax

Filofax firar 100-årsjubileum med denna Limited Edition. Centennial Kollektionen utformad i den ikoniska The Original designen.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

“The iconic Filofax Look” åter modern! The Original har den ursprungliga Filofax-pärmen som modell - i kraftigt tjockt läder så som de ursprungliga pärmarna såg ut.

Filofax Orignal Pocket Blush är en högkvalitets systemkalender som är gjord i samband med att Filofax firar 100-år. Centennial Kollektion är gjord i den ikoniska The Orginal designen.

Med en daterad fyllning i minimal stil, läderomslag i en vacker nyans och guldsöm, gyllene ringar och en speciell tryckknapp som firar Filofax årsdag. Äkta läder, handgjorda i Storbritannien.

Format: Bredd 123 mm, höjd 145 mm, djup 40 mm.

Material: Skinn

Inredning: Ringmekanism 19 mm, Inredning vänster sida: fullängdsficka, en pennhållare. Inredning höger sida: hållare för anteckningsblock

Blanketter: Stora Planer och To-Do sidor. Dashboard sidor inför varje månad. Prickiga, olinjerade och linjerade ark för anteckningar. Transparent frontark. 6 vita avdelare. Centennial linjal. Ficka med toppöppning.

Kalender: En vecka per uppslag ingår.

SKU:

9029607

MPN:

9029607

EAN / GTIN:

5059145463879

Egenskaper

Bindning
Filofax pocket
Färg
Rosa
Material
Skinn
Storlek
Pocket
Välj
Pärm