Filofax Original A5 Charcoal

9029602 - Filofax

Filofax firar 100-årsjubileum med denna Limited Edition. Centennial Kollektionen utformad i den ikoniska The Original designen.

Tillfälligt slut. (Leveranstid 3-7 dagar)
1799 kr Inkl. moms

Fraktfritt vid 600 kr

Snabba leveranser

Öppetköp 30 dagar

“The iconic Filofax Look” åter modern! The Original har den ursprungliga Filofax-pärmen som modell - i kraftigt tjockt läder så som de ursprungliga pärmarna såg ut.

Filofax Orignal A5 Charcoal är en högkvalitets systemkalender som är gjord i samband med att Filofax firar 100-år. Centennial Kollektion är gjord i den ikoniska The Orginal designen.

Med en daterad fyllning i minimal stil, läderomslag i en vacker nyans och guldsöm, gyllene ringar och en speciell tryckknapp som firar Filofax årsdag. Äkta läder, handgjorda i Storbritannien.

Format: Bredd 200mm, höjd 236mm, djup 51 mm.

Material: Skinn

Inredning: Ringmekanism 30 mm, Inredning vänster sida: fullängdsficka, en pennhållare. Inredning höger sida: hållare för anteckningsblock

Blanketter: Stora Planer och To-Do sidor. Dashboard sidor inför varje månad. Prickiga, olinjerade och linjerade ark för anteckningar. Transparent frontark. 6 vita avdelare. Centennial linjal. Ficka med toppöppning.

Kalender: En vecka per uppslag ingår.

 

 

Egenskaper

Bindning
Filofax A5
Färg
Svart
Material
Skinn
Storlek
A5
Välj
Pärm