Hem » Kalender 2020 » Fickkalender
Fickkalender

Fickkalender och fickalmanacka 2020

Vi har delat upp fickkalendrarna och fickalmanackorna i små, mellan och stora fickkalendrar så det ska bli lättare att hitta det just ni söker. Här hittar ni spiralbundna fickkalendrar och fickalmanackor men även inbundna. Det finns fickkalender och fickalmanacka 2020 med plastomslag, konstläder och med skinnomslag i olika färger och storlekar. Välj nedan om ni är intresserad av en liten fickkalender, mellanstorlek eller våra stora fickkalendrar. Dom små fickkalendrarna har måtten 70x100mm eller 63x107mm. Fickkalendrarna som är mellanstorleken har de allra flesta måtten 83x127mm och de stora fickkalendrarna har måtten 83x158mm.

De första trycka almanackorna trycktes i Tyskland i mitten av 1400-talet. I sverige börjades det tryckas kalendrar i mitten av 1500-talet. Dåtidens kalendrar hade ofta notiser om historiska händelser och även förutsägelser om t ex väder, hälsa, krig och farsoter. Än idag finns det flera kalendrar/almanackor som har varit med väldigt länge som t ex Vanliga almanackan, Den svenska almanackan och Faktakalendern.

Vi har ett stor utbud av fickkalendrar/fickalmanackor och hoppas att ni ska hitta en fickkalender eller fickalmanacka som passar just er hos oss på kalenderkungen.se. Om ni har några frågor om vårt utbud så är det bara höra av er till oss så hjälper vi er att hitta en kalender.

Ni kan sortera på år, färg och storlek. Eller så väljer ni liten fickkalender, fickkalender eller stor fickkalender.

Produkter Laddar...
Årtal:
Färg:
Storlek:
12 36 72