Hem » Målarböcker för vuxna » Målarbok - 100 bilder från vattenriket

Målarbok - 100 bilder från vattenriket

89 kr
Artikelnamn: Målarbok - 100 bilder från vattenriket
Artnr: 9789174245424
Slut i lager
Lagerstatus: Slutsåld

Beskrivning

Utveckla din kreativitet och finn ditt inre lugn.

Välkommen till en värld av inspirerande bilder från världen vid och under vattnet! Välkommen till din egen värld av färg! Ge dig själv en stund att fördjupa dig i en ny bildvärld som du är med och skapar genom att färglägga den.

Idag är det många som upplever att det är svårt att finna ro, hitta sin kreativitet och vara aktivt närvarande i livet i största allmänhet. Mindfulness är ett sätt att öva sig i att vara närvarande i nuet, för kan vi förhålla oss till livet med större närvaro motverkar det stress och oro. Genom att arbeta med din kreativitet, locka dig till mer fantasi och spontanitet skapar du större plats för mindfulness och positivitet.

Uttryck din kreativitet och finn inre ro och medveten närvaro genom att färglägga de detaljrika mönstren i denna bok. Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färg.  Bokens syfte är att inspirera till fantasifull färgläggning av mönster och motiv, men även till att ta steget att kanske skapa egna mönster eller andra bilder i den riktning ditt inre leder dig. Du kommer snart att märka hur du påverkas positivt av färgernas harmoni, hur de väcker din inneboende kreativitet och motverkar stress.

Format: Inbunden 198X268mm

Här hittar ni pennor från Stabilo som passar bra till målarboken.

Specifikationer

Artnr: 9789174245424
Lagerstatus: Slutsåld

Dela

Blogga om