Hem » Designa din egen kalender

Skapa en personlig kalender eller almanacka!

Personlig kalender

Nu finns möjligheten att göra den kalender som ni alltid velat ha. Inte bara en rolig bild på framsidan utan här kan du designa hela kalendern själv. Du får framsidan på din personliga kalender helt som du vill och även kalenderbladen.

 

startknapp

 

 Hur fungerar det?

Välj en egen bild eller anpassa våra färdiga designer

Välj om du vill ladda upp en egen bild eller använda någon av våra fina designer och bilder.

upload image

 

Anpassa inlaga

Här kan du anpassa inlagan på din kalender. 

inlaga

 

Anpassa slutsidor 

Bestäm över hur slutsidorna ska se ut. 

slutsidor

 

 

Personlig almanacka

Ni kommer att kunna välja vilken månad er personliga almanacka ska starta och almanackan gäller sen 12 månader framöver. Med detta blir man inte bunden till de tidigare säljperioderna som har funnits för kalendrar.

Vi har samlat all vår kunskap av att sälja väldigt många olika kalendrar och kommer att erbjuda er att välja från alla dessa olika val för att ni ska får en personlig kalender som passar just er. T ex  kommer ni att kunna välja om ni vill ha tryckta födelsedagar eller andra viktiga dagar. Massar av olika val av linjerade, rutade eller varför inte notblad i kalendern. Tycker du om att träna så kan du ha en träningsruta på kalenderbladen eller en ruta för att hålla ordning på dina projekt. Vi producerar kalendrarna tillsammans med Sveriges största kalenderproducent Burde Förlag vilket borgar för en hög kvalitet.

Personlig kalender

Personlig lärarkalender

Skapa din personliga lärarkalender då du kan välja till alla blanketter som finns i en traditionell lärarkalender men får själva kalendern precis som du vill ha den och som passar dig bäst i ditt arbete.

Personlig anteckningsbok eller personlig kalender

Vi kommer även erbjuda en personlig anteckningsbok utöver kalendern där man kan designa fram och baksida precis som man vill ha den. För att göra anteckningsboken ännu mer personlig så väljer man själv om vill vill ha linjerade blad, rutat, olinjerat, notblad osv. Man kan blanda dessa att man t ex har linjerade blad till vänster och olinjerat till höger, ja fantasin sätter gränserna.

 

Produkter
12 36 72