Hem » Moleskine » Moleskine Evernote
Moleskine Evernote

Moleskine Evernote

Ett unikt möte mellan analoga och digitala miljöer. Vi behöver en metod för att lagra och katalogisera noteringar och annan information. Möten leder till kreativa idèer som effektivt måste tas om hand, beslut ska följas upp. Moleskine och Evernote har tillsammans funnit en lösning som fungerar både online och offline, hemma, på kontoret eller mitt i händelsernas centrum.

Hur fungerar det:

Med Moleskine Evernote kan du göra noteringar teckna skisser och spara bilder. Med de stickers som medföljer kan du enkelt katalogisera och gruppera dina anteckningar så att de passar just ditt arbete.
Ta en bild av en sida i din Evernote smart notebook med Evernote`s Page Camera, en app för iPhone och Android finns. Du kan nu spara bilden i valfritt system, i dator, pad eller telefon för Mac eller PC.

I Evernote kan du sedan leta efter en specifik handskriven text eller bild med hjälp av av sökord, rubrik eller med browser.
Böckerna finns i Pocket och Large och du kan välja om den ska vara linjerad eller rutad. Linjerna och rutorna är sammansatta av punkter, anpassade för digitalisering. 3 månaders fri användning av Evernote Premium ingår vid köp av Evernote Snart Notebook.

Moleskine Evernote finns i storlekarna Pocket 9x14cm, Large 13x21cm

 

Produkter
12 36 72
 • Moleskine
  Med Moleskine Evernote kan du göra noteringar teckna skisser och spara bilder...
  Slutsåld
  Art nr. 8051272892475
  319 kr
  Slut i lager